Meteen naar de inhoud

OATMEAL ONTBIJT & YOGHURT SPECIALS

Havermout of yoghurt zijn de ideale basis voor een sterk begin van de dag. Van lekker fruitig tot hartig, zit er altijd iets tussen voor wat extra power. 

FRUITIG OVERNIGHT OATS & YOGHURT

Zomer of niet, met deze fruitige overnight oats & yoghurt breng je altijd een verfrissing in huis. Met aardbei, blauwe bessen, munt en pistache voor een krokante bite.

PINDAKAAS BANAAN OVERNIGHT OATS & YOGHURT

Bestaat er een betere combinatie dan huisgemaakte pindakaas en banaan? Met chocolade druppels en kokos smaakt ‘ie zelfs nóg lekkerder.

1001 OVERNIGHT OATS & YOGHURT

Heb je zin in oats & yoghurt met een soepele en nootachtige smaak? Kies dan voor deze variant met tahin, dadels, granaatappelpitjes en pecan voor een warme Arabische twist.

Zin in yoghurt met een goede bite? Deze havermoutcookie dip je in frisse Griekse yoghurt met mangocoulis en granaatappelpitjes. Heerlijk voor een bijna guilty free start van de dag (met een klein beetje suiker).

DESTROYED APPLE PIE

Voor de echte appeltaart liefhebber, maar dan in een wat gezonder jasje. De taart wordt vers gemaakt en gaat niet te lang in de oven, daardoor proef je de frisheid van de appel met een krokant laagje van havermout.

Worstenbrood

Zeg nou eerlijk, worstenbrood is toch altijd lekker? Het lekkerste worstenbrood uit Tilburg komt rechtstreeks vanuit de Bikken & Bakken bakkerij aan de Piushaven. En laten wij deze nou net thuis bezorgen!

Wij zijn Yorick & Derk. Als vroege vogels trotseren wij alle seizoenen voor een goed begin van jullie dag. Daarbij selecteren wij alleen de beste ingrediënten en gerechten om de dag met een energiek ontbijt en volle glimlach te laten beginnen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste specials en acties.