Meteen naar de inhoud

VERLEKKERD AAN JE KERST BEGINNEN

Het is niet meer mogelijk om dit jaar te bestellen. Wij wensen jullie fijne feestdagen en tot volgend jaar!

It’s that time of the year again! Kerst komt eraan en dat is al sneller dan je denkt. Zorg dat je voorbereid van de feestdagen kan genieten met ons kerstontbijt.

Kerst staat in het teken van genieten, samenzijn en vooral veel lekker eten. Speciaal om je eerste kerstdag goed te beginnen hebben wij een kerstontbijt voor je samengesteld. Een ontbijt met allemaal fijne gerechten om kerst mee te vieren en daarna nog wat te snacken. Denk aan scones, kerststol wentelteefjes, huisgemaakte schrobbelèr marmalade, guacamole, candied bacon en veel meer (en natuurlijk wafels)!

Het kerstontbijt is voor 2 á 3 personen en kun je afhalen of laten bezorgen (binnen Tilburg).

Kerststol wentelteefjes met aalbessen

Het beste van twee onmisbare gerechten in je kerstontbijt. De volle smaak van de stol met een knapperig gebakken randje doordrenkt in een smaakvolle laag aan specerijen.

Scones met whipped cream & sinaasappel marmelade

Verse kleine zoete broodjes die haar oorsprong vinden uit Schotland. Belegd met de traditionele whipped cream en de onmisbare sinaasappel marmelade. Met de toevoeging van Schrobbelèr in de marmelade krijgt dit Schotse gerecht een Tilburgs tintje.

Mimosa (optioneel)

De ultieme brunchcocktail met een mix van een bruisende wijn en versgeperste sinaasappelen. Het fancy ogende Bottega Prosecco Gold brengt tonen van rijpe appel, peer en exotisch fruit naar de ontbijttafel. In een blend met versgeperste jus hoef jij het komende uur nog niet uit bed te komen.

Red Velvet Wafel met pistache & vers fruit

Met de krokante buitenkant en smeuïge binnenkant is onze Red Velvet wafel een must in jouw kerstontbijt. Afgetopt met de welbekende pistache crumble, kaki fruit en vijgen is dit een echte ‘easy on Sunday’.

Wafels met candied bacon, guacamole, kwartelei en ahornsiroop & frisse fruitsalade

Alle ontbijtproducten die je wil hebben verwerkt in een fijn gerecht. Verse avocado’s verwerkt in onze guac, de balans tussen zoet en zout, een frisje van de fruitsalade .. Do we need to say more?

FIJNE FEESTDAGEN!