Meteen naar de inhoud

MOEDERDAG ONTBIJT

Jij wilt toch ook jouw lieve moeder, oma of vrouw extra in het zonnetje zetten op deze bijzondere dag? Met een moederdag ontbijt zit je in ieder geval altijd goed! Bij De Ontbijtkeuken staan wij éxtra vroeg op, zodat jij dat zelf niet hoeft te doen. Het enige wat jij hoeft te doen is uitzoeken met wat voor lekkers jij jouw moeder wilt verrassen. Wij zorgen voor de rest. Een moederdag ontbijt bestellen was nog nooit zo lekker én simpel.

Verjaardagsmenu met red velvet, havermoutcookie met kwarkdip en een drankje

VERRAS JE MOEDER MET EEN ONTBIJT OP BED

Iedere tweede zondag van mei is het weer zover. De dag van de mama’s. Voor de vrouwen die het hele jaar in wind en weer voor ons klaar staan. Vandaag is de dag om al die mama’s eens extra in het de watten te leggen. Verras haar dus met een heerlijk ontbijt, want liefde gaat immers door de maag. En niet zomaar een cliché ontbijtje, wij zorgen voor een echt luxe verwenontbijtje. Of ze nou van zoet, hartig of smoothies houdt, wij zorgen voor het perfecte verwenmomentje. Bekijk ons menu om jouw moederdag ontbijt samen te stellen.

Feestelijk ontbijt bestellen

Jouw mama is speciaal. We hebben dan natuurlijk ook een speciaal samengesteld ontbijt voor moederdag. [invulling DOK wanneer een menu is samengesteld] Niet alleen met moederdag hebben wij speciale ontbijtjes. Bijvoorbeeld ook voor valentijnsdag, pasen, vaderdag, pinksteren en kerst. Wie ga jij verrassen?

Red velvet wafel met frosting, blauwe bes en granaatappelpitjes

ELK WEEKEND EEN GLIMLACH BEZORGEN

Bevalt het idee van een heerlijk ontbijtje thuis, zonder hier zelf maar enige moeit voor hoeven te doen? Dan ben je ons aan het juiste adres. Niet alleen met moederdag is het feest bij De Ontbijtkeuken. Wij zijn ieder weekend vroeg uit de veren om verwen ontbijtjes voor te bereiden. Gewoon om jezelf of jouw geliefde te verrassen. Als vroege vogels trotseren wij alle seizoenen voor een goed begin van jullie dag. Daarbij selecteren wij alleen de beste ingrediënten en gerechten om de dag met een energiek ontbijt en volle glimlach te laten beginnen. Te laat voor het ontbijt? Wij bezorgen ieder weekend van 09:00 tot 14:00. Dus ook voor een moederdag brunch ben je op tijd.

Geen zin om te wachten met bestellen? Je kunt ook alvast een bestelling inplannen. Net zo makkelijk, net zo vers. Bekijk hier ons menu!