Meteen naar de inhoud

Over De Ontbijtkeuken

“Working 9 to 5, what a way to make a living”. Dolly Parton’s nummer is nog zo actueel als het jaar waarin het uitkwam. Je werkt je drie slagen de rondte, geniet van je hobby’s en houdt je sociale contacten ook nog warm. Respect. Maar wanneer pak je dat moment van rust voor jezelf of met de mensen om je heen? Wanneer geniet jij van ‘Easy on Sunday morning’?

Wij zijn Yorick & Derk. Als vroege vogels trotseren wij alle seizoenen voor een goed en energiek begin van de dag. Wij selecteren alleen de beste ingrediënten en recepten om volle glimlachen aan huis te bezorgen. Zelf ook een early birdie? Kom langs in ons restaurant of haal het af. Met een menu dat varieert van wafels, buns en croques tot lekkere zoetigheden zit er altijd iets tussen wat aansluit op je wensen. Bestellingen kun je plaatsen op de dag zelf, maar ook voor in de toekomst. Net zo makkelijk en net zo vers. Verras je jezelf en anderen met een goede start van de dag.

Wij zijn elke weekend geopend van 09:00 tot 14:00.

Yorick van de Ven en Derk van de Sande Karikatuur

‘Wow, zo lekker! Een keer wat anders als ontbijt. Wij hebben thuis besteld op een luie zaterdag en waren aangenaam verrast over de kwaliteit. Alles vers en zelfgemaakt, goede smaken en verrassende combinaties. HEERLIJK!’ – Gemma Schiphorst Preuper

Kunnen we je op een andere manier helpen?

Ben je fan van ons ontbijt, brunch, lunch of onze visie en wil je bespreken wat de mogelijkheden zijn op grotere schaal? Neem contact met ons op als we iets kunnen betekenen voor je bedrijf of evenement.

Wij zijn Yorick & Derk. Als vroege vogels trotseren wij alle seizoenen voor een goed begin van jullie dag. Daarbij selecteren wij alleen de beste ingrediënten en gerechten om de dag met een energiek ontbijt en volle glimlach te laten beginnen. Kom je bij ons ontbijten, brunchen of lunchen in het restaurant? Je kunt het natuurlijk ook komen afhalen of wij bezorgen het bij jouw thuis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste specials en acties.

De Ontbijtkeuken V.O.F. is gevestigd aan de Korvelseweg 86, 5025JJ te Tilburg
KvK: 88387259