Meteen naar de inhoud

VADERDAG ONTBIJT

Je vader kan niet vaak genoeg in het zonnetje gezet worden. Maar als er één dag is waar je jouw papa, opa of man mag verrassen, is het wel vaderdag. En wat is een betere verrassing dan een heerlijk vaderdag ontbijt. En wij kunnen je hier een handje bij helpen. Het enige wat jij hoeft te doen is een vaderdag ontbijt samen te stellen en te bestellen. Wij staan namelijk extra vroeg op om er voor te zorgen dat jij jouw papa een heerlijk verwenontbijt op bed kan geven. Want op deze dag hoeft hij even niets te doen, alleen te genieten.

EEN VADERDAG ONTBIJT BESTELLEN: DE ULTIEME VERASSING

Iedere derde zondag van juni is het weer zover. Vaderdag staat weer voor de deur. En misschien staan wij van De Ontbijtkeuken wel voor jouw deur. Omdat wij er zijn voor diegene die graag vooruit plannen of die nog last minute een vaderdag ontbijt willen bestellen. Want één ding is zeker, jouw papa mag vandaag eens extra verwend worden.

Of je vader nou van chicken waffles, overnight oats of worstenbroodjes houdt, wij zorgen voor het ultieme verwenontbijt. Bekijk ons menu om jouw vaderdag ontbijt samen te stellen.

Worstenbrood van bikken & bakken voor het menu

Voor elk feest een passend ontbijt

Jouw vader is bijzonder. We hebben daarom ook een bijzonder ontbijt samengesteld voor vaderdag. Niet alleen met moederdag hebben wij speciale ontbijtjes. Bijvoorbeeld ook voor valentijnsdag, pasen, moederdag, pinksteren en kerst. Wanneer ga jij de mensen om je heen verrassen?

WIJ BEZORGEN IEDER WEEKEND EEN GLIMLACH

Luxe went nooit. Wij staan ieder weekend vroeg op om jullie die welverdiende luxe te bezorgen. Niet alleen met vaderdag is het feest bij De Ontbijtkeuken. Als échte vroege vogels trotseren wij (door wind en weer) alle seizoenen voor een goed begin van jullie dag. Daarbij selecteren wij alleen de beste gerechten met de beste ingrediënten om de dag met een energiek ontbijt en volle glimlach te laten beginnen.

Wij bezorgen jouw ontbijt van 09:00 tot 14:00. Dus ook voor een vaderdag brunch ben je bij ons aan het juiste adres. Geen zin om te wachten met bestellen? Je kunt ook alvast een bestelling inplannen. Net zo makkelijk, net zo vers. Bekijk hier ons menu!