Meteen naar de inhoud

VALENTIJN ONTBIJT

Valentijnsdag. De dag van de liefde en romantiek staat weer (bijna) voor de deur. Dé dag dat je jouw geliefde en jezelf extra in de watten mag leggen. En hoe kunnen wij jullie tortelduifjes helpen met de ideale romantische ochtend? Met een heerlijk valentijn ontbijt natuurlijk. Want echte liefde gaat natuurlijk door de maag. Verras jouw partner of blijf samen nog even langer op bed liggen, want wij zijn vroeg uit de veren om jullie ieder beetje moeite te besparen. Want een valentijns ontbijt menu zorgt ervoor dat jullie langer samen van elkaar kunnen genieten. Bestel hier jouw valentijn ontbijt.

STA NOOIT MET LEGE HANDEN

14 februari staat in het teken van liefde. Of je nu al weken van te voren hebt gepland wat je jouw (geheime) liefde wilt geven, of nog last-minute iets romantisch voor jouw geliefde wilt regelen, een romantisch ontbijtje valt altijd in de smaak. En wij van De Ontbijtkeuken weten dat als geen ander. Als echte keuken cupido’s voegen wij met alle liefde de verste en lekkerste ingrediënten toe tot het ultieme valentijn ontbijt. Van zoet tot hartig en van smoothie tot sapje, voor elke lover een geschikt ontbijt. Bekijk alvast onze menukaart om te kijken wat voor lekkers we allemaal hebben.

Feestelijk ontbijt bestellen

Valentijn ontbijt De Ontbijtkeuken Tilburg

WIJ BEZORGEN IEDER WEEKEND EEN GLIMLACH

Een volledig verzorgd ontbijt of een ontbijtje op bed went nooit. En je geliefde of vrienden verrassen blijft ook altijd leuk om te doen. Daarom staan wij ook buiten de feestdagen extra vroeg op om jou dat verwen momentje te geven. Als vroege vogels trotseren wij, door wind en weer, de vroege ochtenden om iedereen een glimlach en een verwen moment te bezorgen. Wij bezorgen jouw ontbijt ieder weekend in Tilburg van 09:00 tot 14:00. Dus ook voor een brunch ben je bij ons ook aan het juiste adres. Daarbij selecteren we de beste gerechten met de beste ingrediënten om de dag met een voedzaam en energierijk ontbijt te laten beginnen. Geen zin om te wachten met bestellen? Je kunt ook alvast een bestelling inplannen. Net zo makkelijk, net zo vers. Bekijk hier ons menu!