Meteen naar de inhoud

ONTBIJT MET VERSE WAFELS

Je dag begint goed met één van onze verse wafels.
Een traditioneel recept in een nieuw beslag gegoten, met invloeden van over de hele wereld.

Chicken wafel

CHICKEN WAFFLE

Ontstaan in Pennsylvania omdat het voor soul muzikanten te laat was om te dineren en te vroeg om te ontbijten. Bestaande uit een perfecte combinatie van zoete wafels, gefrituurde kip, een topping van scrambled eggs en honing. En daarmee het ideale gerecht om de dag met een goede bodem te beginnen.

Red velvet wafel

RED VELVET WAFEL

Waarom zou een ontbijt niet in de buurt mogen komen bij een zoet gebakje? De zoete frosting met blauwe bes, lichtzure granaatappel en crunchy pistache is een geweldige combinatie die garant staat voor een goed verwenmoment.

zoete wafel

ZOETE WAFEL

Kies voor deze traditionele zoete wafels als je zin hebt in iets wat je kent. Eindeloos te combineren met allerlei toppings, zoals Nutella met aardbeien of jam met blauwe bessen. Wie weet bedenk je zelf wel een all-time favourite!

Wij zijn Yorick & Derk. Als vroege vogels trotseren wij alle seizoenen voor een goed begin van jullie dag. Daarbij selecteren wij alleen de beste ingrediënten en gerechten om de dag met een energiek ontbijt en volle glimlach te laten beginnen. Kom je bij ons ontbijten, brunchen of lunchen in het restaurant? Je kunt het natuurlijk ook komen afhalen of wij bezorgen het bij jouw thuis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste specials en acties.