fbpx
Meteen naar de inhoud

ONTBIJT MET VERSE WAFELS

Je dag begint goed met één van onze verse wafels.
Een traditioneel recept in een nieuw beslag gegoten, met invloeden van over de hele wereld.

CHICKEN WAFFLE

Ontstaan in Pennsylvania omdat het voor soul muzikanten te laat was om te dineren en te vroeg om te ontbijten. Bestaande uit een perfecte combinatie van zoete wafel, gefrituurde kip, een topping van scrambled eggs en honing. En daarmee het ideale gerecht om de dag met een goede bodem te beginnen.

RED VELVET WAFEL

Waarom zou een ontbijt niet in de buurt mogen komen bij een zoet gebakje? De zoete frosting met blauwe bes, lichtzure granaatappel en crunchy pistache is een geweldige combinatie die garant staat voor een goed verwenmoment.

POPEYE WAFEL

Toe aan een energie boost? Stop met zoeken, deze wafel is perfect voor jou. De groene spinazie wafel met Huttenkäse, mangocoulis, pecannootjes en krokante serranoham is écht genieten. Trouwens ook ideaal voor vegetariërs zonder serranoham.

ZOETE WAFEL

Kies voor deze traditionele zoete wafel als je zin hebt in iets wat je kent. Eindeloos te combineren met allerlei toppings, zoals Nutella met aardbeien of jam met blauwe bessen. Wie weet bedenk je zelf wel een all-time favorite!

Wij zijn Yorick & Derk. Als vroege vogels trotseren wij alle seizoenen voor een goed begin van jullie dag. Daarbij selecteren wij alleen de beste ingrediënten en gerechten om de dag met een energiek ontbijt en volle glimlach te laten beginnen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste specials en acties.

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.