Meteen naar de inhoud

Werken bij De Ontbijtkeuken!

(Ontbijt)baan


7 uur de wekker, je staat op en maakt voor jezelf een heerlijk ontbijt. Daarna op de fiets naar De Ontbijtkeuken om voor de Tilburgers ook een heerlijk verwen momentje in de ochtend te maken. Lijkt je dat wat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij De Ontbijtkeuken zijn wij op zoek naar vroege vogels die houden van ontbijt! Wij bieden je een werkplek met een divers team waar je jezelf kan ontwikkelen, creatief kan zijn en heel veel ontbijt mag maken! Wij bieden een marktconform salaris en een plek waar jij zelf mee kan denken over hoe wij de Tilburgers aan hun weekend doses ontbijt kunnen brengen.

Lijkt je dat wat? Loop even binnen of stuur een mailtje (jobs@deontbijtkeuken.nl) en dan gaan wij graag met jou aan de ontbijt tafel zitten!

Een stage vol wafels, koekjes, smoothies, yoghurts, gefrituurde kip & meer

Stage lopen bij een jonge creatieve organisatie en de hele dag bezig zijn met ontbijt? Dat klinkt als een stage bij De Ontbijtkeuken! 

Wij zijn druk bezig om De Ontbijtkeuken uit te breiden en daarvoor zijn wij op zoek naar een team van ontbijt fans die hieraan wil bijdragen. Wij zijn op zoek naar enthousiastelingen op het gebied van ondernemerschap, marketing/communicatie, voeding of een richting waarvan jij denkt dat die perfect bij ons past!

Ben je nou geen echte ontbijter maar wordt je wel gewoon heel blij van lekker eten of De Ontbijtkeuken, stuur een mailtje naar jobs@deontbijtkeuken.nl en laten we kennis maken onder het genot van een ontbijt!